Basis Massage 1 dag

Op een ontspannen manier in 1 dag leren te ontspannen en ontspanning te geven, dat is leerzame verwennerij, dus nuttig EN aangenaam!
 
Voor wie die nog nooit met massage in aanraking is geweest of voor wie eens wat nieuwe technieken en massagegrepen willen bijleren of de basis weer eens wat wil oppoetsen. Deze cursus is ook erg geschikt voor diegenen die ook nog bijvoorbeeld onze Hotstone cursus of Hamam salon massage cursus willen volgen en daar beslagen ten eis willen komen. U kunt in dat geval dus 2 cursusdagen boeken en kunt dan op de 2e cursusdag het geleerde in praktijk brengen met als extra de Hotstone- of Hot-chocolate- en Honingtechnieken.

 

Na deze massageworkshop van 1 dag bent u in staat een uitgebreide massage (ruim 1 uur) te geven voor de achterzijde van het lichaam gebruik makend van de heilzame en zeer ontspannende werking van verschillende massagetechnieken. De voorzijde van het lichaam, samen met extra en weer nieuwe massagetechnieken voor de rug, worden behandeld in het vervolg op deze workshop, dat is de Hotstone Master Massageworkshop.
 
De serie massagetechnieken die wij u zullen aanleren zijn gecombineerd uit verschillende stijlen. U zult vooral met de klassieke zweedse technieken kennismaken maar ook delen uit de shiatsu (drukpunten- of accupressuurmassage) en sportmassage komen aan bod. Elke handeling heeft een bedoeling en een plek in het geheel van de behandeling.
 
We behandelen tijdens deze basis massage cursus vrij uitgebreid de gehele rug, nek en schouders, maar ook kuit en bovenbeen, komen aan de orde.
 
Voor uw lunch tijdens deze massage workshop, dat u ook als een lekker dagje uit kunt beschouwen, wordt uiteraard gezorgd, net als koffie, thee, vruchtensap en water gedurende de dag. Over de verzorging hoeft u niet in te zitten; dit is naast een leerzame ook een echte "verwen-dag"!
 
De groep bestaat uit maximaal 4 cursisten, en 1 cursusleider.
 
Ook zonder enige ervaring vooraf kunt u meedoen aan onze workshop en in 1 dag leren hoe u bijvoorbeeld uw partner kunt masseren.

Doordat de deelnemers tijdens de workshop op elkaar oefenen is deze workshop, behalve erg leerzaam, vooral een erg prettige en ook zeer ontspannende ervaring. U ontvangt namelijk in het 2e deel een complete massage die ruim 1 uur duurt, slapen hoeft niet, mag wel...
 
 

Uiteraard wordt tijdens deze cursus ook voor de innerlijke mens goed gezorgd en zoals bij al onze cursussen sluiten wij af met de

uitreiking van uw welverdiende certificaat.

 

De tijden voor deze workshop zijn van 10:00 tot 17:30 uur.

 

 

Data Workshops:

 

Woensdag 1 augustus 2018 Aanmelden
Woensdag 22 augustus 2018 Aanmelden
Zondag 2 september 2018 Aanmelden MEERPRIJS weekenddag 75,-
Woensdag 19 september 2018 Aanmelden
Woensdag 10 oktober 2018 Aanmelden
Woensdag 14 november 2018 Aanmelden

 

 

Voor aanmeldingen later dit jaar kunt u zelf een voorkeur-datum opgeven en deze wordt dan voor u ingepland

 
Cursus in het weekend is ook mogelijk, meerprijs voor een weekenddag is 75,-, planning gaat in overleg. Even bellen of mailen mocht u dit wensen.

 

 

klik hier voor het aanmeldings formulier

 

klik hier voor de prijzen van de workshopdagen

 

 

Bij ons gaat een cursus of workshop ALTIJD door!

ALTIJD een kleine groep, maximaal 4 cursisten!

 

 

1 daagse Basiscursus,

leerdoel 1,5 uurs lichaamsmassage

 

 

Tarieven zijn inclusief BTW tenzij anders aangegeven