Hotstone Master Massage

Voor deze workshop gaan we er van uit dat u bij ons al de workshop Hotstone Basis Massage heeft gevolgd, danwel onze workshop Basis Massage heeft gedaan, danwel reeds een geroutineerde masseur of masseuze is. De Master Hotstone is een uitbreiding op en een herhaling van hetgeen al is behandeld.
 
Na deze Hotstone workshop van 1 dag bent u in staat een uitgebreide massage (1,5 uur full body) te geven voor het hele lichaam, gebruik makend van de heilzame en zeer ontspannende werking van het gewicht en de warmte van speciale hete stenen.
 
We behandelen tijdens deze Hotstone massage cursus vrij uitgebreid de gehele achterkant van het lichaam en aan de voorkant van het lichaam doen we buik gezicht en voeten + onderbeen. We leren u naast de u inmiddels uit onze basis hotstone workshop bekende Hotstone massage technieken en basiskennis ook verschillende nieuwe technieken aan en we gaan bovendien in op vragen uit de groep over de reeds bekende stof.
 
Wellicht de belangrijktste toevoeging is een uitgebreide schouderbehandeling welke kan worden gebruikt om het syndroom "frozen schoulder" te kunnen behandelen.
 
Voor uw lunch tijdens deze Hotstone massage workshop, dat u ook als een lekker dagje uit kunt beschouwen, wordt uiteraard gezorgd, net als koffie, thee, vruchtensap en water gedurende de dag. Over de verzorging hoeft u dus niet in te zitten; dit is een echte "verwendag"!
 
Doordat de deelnemers tijdens de wokshop op elkaar oefenen is deze workshop, behalve erg leerzaam, vooral een erg prettige en ook zeer ontspannende ervaring. U ontvangt namelijk in het 2e deel een complete massage die 1,5 uur duurt, slapen hoeft niet, mag wel....
 
De groep bestaat uit maximaal 4 cursisten, en 1 cursusleider.
 

Uiteraard wordt tijdens deze cursus ook voor de innerlijke mens goed gezorgd en zoals bij al onze cursussen sluiten wij af met de uitreiking van uw welverdiende certificaat.

 

De tijden voor deze workshop zijn van 9:30 tot 17:00 uur.

 

 

Data Workshops:

 

Woensdag 17 oktober 2018 Aanmelden
Woensdag 12 december 2018 Aanmelden

 

Voor aanmeldingen later dit jaar kunt u zelf een voorkeur-datum opgeven en deze wordt dan voor u ingepland

 
Cursus in het weekend is ook mogelijk, meerprijs voor een weekenddag is 75,-, planning gaat in overleg. Even bellen of mailen mocht u dit wensen.

 

 

klik hier voor het aanmeldings formulier

 

klik hier voor de prijzen van de workshopdagen

 

 

Bij ons gaat een cursus of workshop ALTIJD door!

ALTIJD een kleine groep, maximaal 4 cursisten!

 

1 daagse Basiscursus,

leerdoel 1,5 uurs lichaamsmassage combineren met Hotstone technieken

 

Terug naar boven

 

Tarieven zijn inclusief BTW tenzij anders aangegeven