Nek en schouder Massage

De tijden voor deze workshop zijn van 10:00 tot 17:00 uur.

 

 

Data Workshops:

 

Dinsdag 22 maart 2016 VOL
Donderdag 5 april 2016 Aanmelden
Zondag 19 juni 2016 Aanmelden
Zondag 11 september 2016 Aanmelden
Zaterdag 8 oktober 2016 Aanmelden
Donderdag 3 november 2016 Aanmelden

 

Voor aanmeldingen na de laatste datum in de lijst kunt u zelf een voorkeur-datum opgeven

 

 

Voor aanmeldingen later dit jaar kunt u zelf een voorkeur-datum opgeven

klik hier voor het aanmeldings formulier

 

klik hier voor de prijzen van de workshopdagen

 
Groothandel WEBWINKEL KORTING:
Op alle artikelen in de Webwinkel berekenen wij u 10% korting als u zich ook heeft aangemeld voor één van onze workshops/cursussen! (bestelling wel graag per email doorgeven en niet via de webwinkel, onze webshop weet niet dat u recht heeft op 10% korting, wij maken de factuur dan handmatig voor u aan).

 

Bij ons gaat een cursus of workshop ALTIJD door!

Geen minimaal aantal deelnemers!

 

 

1 daagse Basiscursus,

leerdoel:

Schouder leren uit te tillen en te behandelen met drukpunten en verschillende massagegrepen plus nek, schouder en armen uitgebreid kunnen behandelen.

 

Veelvuldig komen tegenwoordig klachten voor aan de nek en schouder als gevolg van overbelasting van spieren en tussenwervels. Tot zon 15 jaar geleden bestonden er vergeleken met de nek- en schouderklachten veel meer onderrugklachten, niet dat er nu minder onderrugklachten zijn maar het aantal nek- en schouderklachten is enorm toegenomen, in belangrijke mate door het toegenomen gebruik van computers en met name laptops. Het recentelijk explosief toegenomen gebruik van (smart-) telefoons versterkt dit nog eens. De oorzaak van de overbelasting is meestal niet gelegen in het gebruik van de muis (RSI) maar in de voorover stand van het hoofd. Het buigen van het hoofd levert namelijk een directe belasting op van de nekspieren en nekwervels, te lang en te vaak achtereen en er treed overbelasting en irritatie op met als mogelijk gevolg ontstekingsreacties of zelfs blijvende slijtage.

 

Op deze dag gaan we leren middels drukpunten en strijkingen en knedingen de spieren in de nek en rond de schouder te behandelen. Wat we graag willen bereiken is ontspanning en doorbloeding, uiteindelijk is dat hetgeen het lichaam nodig heeft om de problemen op te lossen.

 

Uitgebreide behandeling van oa "frozen shoulder".

 

Voor uw lunch tijdens deze workshop wordt uiteraard gezorgd, net als koffie, thee, vruchtensap en water gedurende de dag.

Zoals bij al onze cursussen sluiten wij af met de uitreiking van uw welverdiende certificaat.

 

 

 

 

Tarieven zijn inclusief BTW tenzij anders aangegeven

Terug naar boven