pulserend Masseren

De tijden voor deze workshop zijn van 10:00 tot 17:00 uur.

 

 

Data Workshops:

 

Maandag 21 maart 2016 Aanmelden
Dinsdag 19 april 2016 Aanmelden
Woensdag 1 juni 2016 Aanmelden
Maandag 5 september 2016 Aanmelden
Zaterdag 10 september 2016 Aanmelden

 

Voor aanmeldingen later dit jaar kunt u zelf een voorkeur-datum opgeven

 

klik hier voor het aanmeldings formulier

 

klik hier voor de prijzen van de workshopdagen

 
Groothandel WEBWINKEL KORTING:
Op alle artikelen in de Webwinkel berekenen wij u 10% korting als u zich ook heeft aangemeld voor één van onze workshops/cursussen! (bestelling wel graag per email doorgeven en niet via de webwinkel, onze webshop weet niet dat u recht heeft op 10% korting, wij maken de factuur dan handmatig voor u aan).

 

Bij ons gaat een cursus of workshop ALTIJD door!

Geen minimaal aantal deelnemers!

 

1 daagse Basiscursus,

leerdoel:

ervaren hoe de massagetechniek pulseren (schommelen) werkt en hoe deze te gebruiken om verkrampte spieren los te werken en hoe deze techniek te combineren met andere technieken voor verschillende gewrichten en lichaamsdelen.

 

Pulseren of pulsen is een massagetechniek die wordt gebruikt in verschillende massagestromingen en is een therapie die vooral gecombineerd met andere massagetechnieken een rustgevende werking heeft op de kleinere spieren. Deze kleinere spieren, die verantwoordelijk zijn voor de fijne coördinatie van bewegingen van het lichaam, worden door het wiebelen en schudden van de corresponderende lichaamsdelen (ruimschoots binnen de bewegingsmarge van het betreffende gewricht) tot rust gebracht. Hierdoor kunnen ook de omliggende grotere spieren beter ontspannen. Vooral in combinatie met drukpuntentechnieken en eventueel frictioneringstechnieken kan pulseren een grote mate van ontspanning teweeg brengen.

 

Aansluitend kunnen de spieren middels effleurages en petrissages worden gespoeld.

 

Voor uw lunch tijdens deze workshop wordt uiteraard gezorgd, net als koffie, thee, vruchtensap en water gedurende de dag.

Zoals bij al onze cursussen sluiten wij af met de uitreiking van uw welverdiende certificaat.

 

 

 

 

Tarieven zijn inclusief BTW tenzij anders aangegeven

Terug naar boven