Stoel Massage

De tijden voor deze workshop zijn van 10:00 tot 17:00 uur.

 

 

Data Workshops:

 

Donderdag 22 december 2016 HERHALINGSDAG Aanmelden
           
Maandag 21 november 2016 Dag 1 VOL
Dinsdag 22 november 2016 Dag 2 VOL
Woensdag 23 november 2016 Dag 3 VOL
           
Dinsdag 7 februari 2017 Dag 1  
Woensdag 8 februari 2017 Dag 2  
Donderdag 9 februari 2017 Dag 3  
           
Maandag 17 april 2017 Dag 1  
Maandag 24 april 2017 Dag 2  
Maandag 1 mei 2017 Dag 3  
           
Donderdag 22 december 2016 HERHALINGSDAG Aanmelden

 

Voor aanmeldingen later dit jaar kunt u zelf een voorkeur-datum opgeven

 

klik hier voor het aanmeldings formulier

 

klik hier voor de prijzen van de workshopdagen

 
Groothandel WEBWINKEL KORTING:
Op alle artikelen in de Webwinkel berekenen wij u 10% korting als u zich ook heeft aangemeld voor één van onze workshops/cursussen! (bestelling wel graag per email doorgeven en niet via de webwinkel, onze webshop weet niet dat u recht heeft op 10% korting, wij maken de factuur dan handmatig voor u aan).

 

Bij ons gaat een cursus of workshop ALTIJD door!

Geen minimaal aantal deelnemers!

 

1 daagse Basiscursus

en 2 daagse vervolg Mastercursus

Volledige cursus is 3 dagen totaal

 

De basiscursus is een kennismaking met stoelmassage van 1 dag en tegelijk de opstap voor de mastercursus die nog eens 2 dagen in beslag neemt. Massagekennis of anatomische kennis is niet verplicht maar is wel erg handig voor deze cursus. Vooraf krijgt u een lijst met termen die tijdens de cursus gebruikt zullen worden met wat uitleg erbij zodat u zich kunt voorbereiden. Uiteraard krijgt u na afloop uw certificaat van deelname.
 
In deze cursus leert u naast de basis van de volledige stoelmassage (basis + master) een prettige massage te geven aan een client op een massagestoel waarbij onderrug, nek en schouders aan bod komen.
 
Master Stoelmassage
De mastercursus beslaat zoals gezegd 2 dagen en volgt op de basiscursus. Zonder basiscursus te hebben gevolgd bij Sterren Massage heeft het geen zin voor deze cursus in te schrijven, u zou de aansluiting missen omdat essentiële delen en oefeningen van het programma tijdens de basiscursus worden geleerd en geoefend. Uiteraard krijgt u na afloop uw certificaat van deelname.
 
Tijdens deze cursus worden details en alternatieven toegevoegd, de techniek uitgebreid en vooral het nek- en schoudergebied krijgen nog eens extra aandacht.
  
En dan?
Na beide cursussen, basis stoelmassage en master stoelmassage te hebben gevolgd heeft u alles geleerd om een volwaardige professionele (bedrijfs-) massage te kunnen geven op een daarvoor geschikte massagestoel. De massage is voor het overgrote deel gebaseerd op Shiatsu massagetechnieken (accupressuur oftewel drukpuntenmassage). Na 100 oefenmassages te hebben uitgevoerd kunt u vervolgens een evaluatie bij ons boeken. Deze duurt een halve dag waarbij uw geoefende handelingen nog eens worden beoordeeld. We willen dit geen examen noemen omdat het dat niet is, hoewel het er wel een klein beetje op lijkt. Het verschil zit hem in het doel, dat is niet slagen of zakken, het is de punt op de i zetten en het laatste stapje maken om nog beter te worden. Na deze ochtend weet u zeker dat u op de goede weg bent.

Doordat de deelnemers tijdens de workshop op elkaar oefenen is deze workshop, behalve erg leerzaam, vooral een erg prettige en ook zeer ontspannende ervaring. U ontvangt namelijk dezelfde massage die u leert geven, het ervaren van het gevoel is de helft van de les!
 
Mocht u tijdens de workshop zo enthousiast geraakt zijn over deze stoelmassage, dan kunnen wij u de daarvoor benodigde massagestoel en toebehoren natuurlijk leveren, al onze workshoppers krijgen zelfs 10% korting!
 

Uiteraard wordt tijdens deze cursus ook voor de innerlijke mens goed gezorgd en zoals bij al onze cursussen sluiten wij af met de uitreiking van uw welverdiende certificaat.

Terug naar boven

 

 

Tarieven zijn inclusief BTW tenzij anders aangegeven