Stoel Massage

De basiscursus is een kennismaking met stoelmassage van 1 dag en tegelijk de opstap voor de mastercursus die nog eens 2 dagen in beslag neemt. Massagekennis of anatomische kennis is niet verplicht maar is wel erg handig voor deze cursus. Vooraf krijgt u een lijst met termen die tijdens de cursus gebruikt zullen worden met wat uitleg erbij zodat u zich kunt voorbereiden. Uiteraard krijgt u na afloop uw certificaat van deelname.
 
In deze cursus leert u naast de basis van de volledige stoelmassage (basis + master) een prettige massage te geven aan een client op een massagestoel waarbij onderrug, nek en schouders aan bod komen.
 
Master Stoelmassage
De mastercursus beslaat zoals gezegd 2 dagen en volgt op de basiscursus. Zonder basiscursus te hebben gevolgd bij Sterren Massage heeft het geen zin voor deze cursus in te schrijven, u zou de aansluiting missen omdat essentiƫle delen en oefeningen van het programma tijdens de basiscursus worden geleerd en geoefend. Uiteraard krijgt u na afloop uw certificaat van deelname.
 
Tijdens deze cursus worden details en alternatieven toegevoegd, de techniek uitgebreid en vooral het nek- en schoudergebied krijgen nog eens extra aandacht.
  
En dan?
Na beide cursussen, basis stoelmassage en master stoelmassage te hebben gevolgd heeft u alles geleerd om een volwaardige professionele (bedrijfs-) massage te kunnen geven op een daarvoor geschikte massagestoel. De massage is voor het overgrote deel gebaseerd op Shiatsu massagetechnieken (accupressuur oftewel drukpuntenmassage). Na 100 oefenmassages te hebben uitgevoerd kunt u vervolgens een evaluatie bij ons boeken. Deze duurt een halve dag waarbij uw geoefende handelingen nog eens worden beoordeeld. We willen dit geen examen noemen omdat het dat niet is, hoewel het er wel een klein beetje op lijkt. Het verschil zit hem in het doel, dat is niet slagen of zakken, het is de punt op de i zetten en het laatste stapje maken om nog beter te worden. Na deze ochtend weet u zeker dat u op de goede weg bent.

Doordat de deelnemers tijdens de workshop op elkaar oefenen is deze workshop, behalve erg leerzaam, vooral een erg prettige en ook zeer ontspannende ervaring. U ontvangt namelijk dezelfde massage die u leert geven, het ervaren van het gevoel is de helft van de les!
 
Mocht u tijdens de workshop zo enthousiast geraakt zijn over deze stoelmassage, dan kunnen wij u de daarvoor benodigde massagestoel en toebehoren natuurlijk leveren, al onze workshoppers krijgen zelfs 10% korting!
 

Uiteraard wordt tijdens deze cursus ook voor de innerlijke mens goed gezorgd en zoals bij al onze cursussen sluiten wij af met de uitreiking van uw welverdiende certificaat.

 

De tijden voor deze workshop zijn van 10:00 tot 17:00 uur.

 

 

Data Workshops:

 

Woensdag 26 september 2018 Dag 1 Aanmelden
Donderdag 27 september 2018 Dag 2 Aanmelden
Woensdag 28 september 2018 Dag 3 Aanmelden
           
Woensdag 28 november 2018 Dag 1 Aanmelden
Donderdag 29 november 2018 Dag 2 Aanmelden
Vrijdag 30 november 2018 Dag 3 Aanmelden

 

Voor aanmeldingen later dit jaar kunt u zelf een voorkeur-datum opgeven en deze wordt dan voor u ingepland

 
Cursus in het weekend is ook mogelijk, meerprijs voor een weekenddag is 75,-, planning gaat in overleg. Even bellen of mailen mocht u dit wensen.

 

 

klik hier voor het aanmeldings formulier

 

klik hier voor de prijzen van de workshopdagen

 

 

Bij ons gaat een cursus of workshop ALTIJD door!

ALTIJD een kleine groep, maximaal 4 cursisten!

 

1 daagse Basiscursus en 2 daagse vervolg Mastercursus

 

Dit betekent dat u de cursus als afgesloten geheel kunt volgen in een 1 daagse kennismakingscursus en vervolgens uw stoelmassage-behandeling in uitgebreide vorm bij ons kunt leren door de aansluitende 2 dagen master te volgen. In totaal 3 cursusdagen leert u zo het uitgebreide programma. Deze 2 cursussen, van 1 respectievelijk 2 dagen kunt u bij ons dus onafhankelijk van elkaar boeken. Wel moet uiteraard deel 1 van 1 dag gevolgd zijn voordat u begint aan het deel 2 (Master) van 2 dagen.

 

Terug naar boven

 

 

Tarieven zijn inclusief BTW tenzij anders aangegeven