Stoelmassage

 

Een verfrissende stimulans voor uw werknemers die aantoonbaar ziekteverzuim verlagend en prestatie verhogend werkt.

Door Stoelmassage in uw Arboplan te integreren kunt u Stoelmassage als een "zichzelf terugverdienend" project toevoegen aan de welzijn verhogende zaken die u reeds aan uw medewerkers aanbiedt. Als onderdeel van een Arboplan zijn de kosten van Stoelmassage immers geheel aftrekbaar voor de belasting. Wanneer het ziekteverzuim vervolgens daalt kan het project zelfs iets gaan opbrengen.

Uiteraard is het belangrijkste hoe uw medewerkers een dergelijk project ontvangen. Massage is persoonlijk, ook met kleren aan, en personen verschillen. Daarom gaat aan een project altijd een proefperiode vooraf waarin getest wordt hoe de massagebehoefte er uit ziet. Op basis van de wensen en bevindingen wordt daarna pas vorm gegeven aan het project. Wanneer het project eenmaal loopt zullen er tussentijdse evaluaties plaats vinden die waar nodig tot veranderingen in het project leiden.

De massage bestaat uit een zorgvuldig samengestelde en volgens een vast patroon uitgevoerde reeks van drukpunten die het hoofd, schouders, nek, rug, armen en de handen behandelt. Ze is gebaseerd op de eeuwenoude Shiatsu-technieken en is gericht op het in balans brengen van lichaam en geest.  De basis voor dit denken ligt in de zelfheilzaamheid van het lichaam.

De door TouchPro® Europe ontwikkelde behandelmethode die wordt toegepast waarborgt een continue niveau van kwaliteit. Meer dan 1.000 gelicenceerde practinioners zijn in Nederland actief en gebruiken allen dezelfde beproefde methode. De behandeling duurt circa 15-20 minuten en wordt uitgevoerd op een speciaal vervaardigde stoel zonder kledingstukken te verwijderen. Hierdoor is deze vorm van massage zeer goed inzetbaar in een werkomgeving.

De TouchPro® Europe methode is beproefd op velerlei gebied. Gericht op het maximale resultaat in minimale tijd met minimale inzet van fysieke kracht door maximale focus, maximale inzet van het eigen lichaamsgewicht en nauwgezette uitvoering van de maximaal uitgekiende Kata (Kata= vaste vorm). Iedere Practitioner moet elk jaar zijn of haar licentie verlengen door opnieuw lessen te volgen en examen te doen. Zo waarborgt dit systeem zorgvuldig haar eigen kwaliteit door de uitvoering van de Kata periodiek bij alle deelnemers te toetsen.

Sterren Massage maakt uitsluitend gebruik van door TouchPro® Europe gelicenceerde masseurs. Onze wijze van inzetten van het TouchPro® Europe Stoelmassage systeem onderscheidt zich door de bijzondere benadering van de combinatie tijd en geld. Waar een massage 15 tot maximaal 20 minuten mag duren (dit om het "doezelmoment" uit te sluiten) plannen wij toch slechts 2 massages per uur. Hierdoor ontstaat ruimte in ons schema wat uw werknemers de gelegenheid geeft iets flexibeler om te gaan met onze planning terwijl onze masseur voor elke massage even fit is. Bij de berekening van onze prijs evenwel gaan wij uit van een normale vergoeding per behandeling, u betaalt dus onze pauzes niet! Wel hebben wij een minimum van 8 behandelingen per bezoek van onze masseur nodig om een en ander voor ons rendabel te maken.

Vraag nu gratis een demonstratie aan van een Stoelmassage bij Sterren Massage! Bel of mail voor een afspraak en een masseur komt 1 van de medewerkers van uw afdeling personeelszaken gratis een demonstratiebehandeling geven.

Zoals al eerder vermeld kan Stoelmassage ook in uw bedrijf wellicht als een zichzelf terugverdienend project worden ingezet via de aftrekbaarheid van de totale kosten (zelfs de tijd dat uw medewerker niet inzetbaar is kan worden afgetrokken!) voor belasting, de verhoging van de prestaties en de verlaging van het ziekteverzuim van uw medewerkers. Lees meer over de voorwaarden voor aftrekbaarheid op de site van het Ministerie van Financiën via de links op deze site.

Als u een afspraak wilt maken om verder te spreken over de mogelijkheden die wij voor u hebben om Stoelmassage ook in uw bedrijf in te zetten dan ben ik graag bereid u te bezoeken. Neemt u dan svp per email of per telefoon contact op.

Kijk voor de kosten op Tarieven

Terug naar boven