Voetreflexologie

 

De tijden voor deze workshop zijn van 10:00 tot 16:30 uur.

 

 

Data Workshops:

 

Zondag 23 oktober 2016 Aanmelden
         
         
         
         
         

 

klik hier voor het aanmeldings formulier

 

klik hier voor de prijzen van de workshopdagen

 
Groothandel WEBWINKEL KORTING:
Op alle artikelen in de Webwinkel berekenen wij u 10% korting als u zich ook heeft aangemeld voor één van onze workshops/cursussen! (bestelling wel graag per email doorgeven en niet via de webwinkel, onze webshop weet niet dat u recht heeft op 10% korting, wij maken de factuur dan handmatig voor u aan).

 

Bij ons gaat een cursus of workshop ALTIJD door!

Geen minimaal aantal deelnemers!

 

1 daagse Basiscursus,

leerdoel:

een uitgebreide voetenmassage kunnen geven van 1,5 uur

en een reflexologie voetenkaartje kunnen lezen

 

Dit is een praktijkgerichte cursus. Natuurlijk komt er altijd ook wat theorie bij kijken maar zonder al te diep in te gaan op de onderliggende theorie behandelen we op deze dag wel het concept en zullen we ook een reflexologie-kaart lezen. Waar het echter vooral om gaat op deze dag is dat we een uitgebreide voetenmassage leren geven van ruim 1,5 uur met alle bijbehorende massagetechnieken en massagegrepen.

Volgens de reflexologie stroomt in het menselijk lichaam energie door de zenuwbanen. Deze energiebanen zouden we op ongeveer 800 punten in ons lichaam kunnen beïnvloeden. Ook de acupunctuur gebruikt deze punten, maar werkt in tegenstelling tot reflexologie met naalden die op de reflexpunten in de huid worden gestoken. De makkelijkste plaatsen om te beïnvloeden zijn de handen en de voeten.

In de voetreflexologie gaat met uit van de projectie van het bovenlichaam op de voeten. Het hoofd zit op de plaats van de grote tenen en het bekken wordt gevormd door de hiel. De gehele voetzool reflecteert zo dus alle belangrijke delen van het lichaam, van de vitale tot de iets minder vitale onderdelen, van kruin tot stuit.

Deze massage bestaat uit:

• beginmassage: voorbereiding van de reflexzones

• diepere inwerking van de reflexzones

• eindmassage met als doel harmonisering van het lichaam

 

Voor uw lunch tijdens deze workshop wordt uiteraard gezorgd, net als koffie, thee, vruchtensap en water gedurende de dag.

Zoals bij al onze cursussen sluiten wij af met de uitreiking van uw welverdiende certificaat.

 

Tarieven zijn inclusief BTW tenzij anders aangegeven

Terug naar boven