Kennismaking Basis Massage (3 uur avondworkshop)        39,50 pP.

De tijden voor deze workshop zijn van 19.30u tot 22:30 uur.

Voor deze workshop geldt in tegenstelling tot alle andere workshops in ons programma dat u liefst met 2 personen aanmeldt, wilt u toch alleen mee doen dan geldt een opslag van 10 euro incl. btw..

 

Data Workshops:

 

Donderdag 18 februari 2016 Aanmelden
Donderdag 3 maart 2016 Aanmelden
Donderdag 17 maart 2016 Aanmelden
Donderdag 31 maart 2016 Aanmelden
Donderdag 14 april 2016 Aanmelden
Donderdag 28 april 2016 Aanmelden
Donderdag 12 mei 2016 Aanmelden
Donderdag 26 mei 2016 Aanmelden
Donderdag 9 juni 2016 Aanmelden

 

Voor aanmeldingen later dit jaar kunt u zelf een voorkeur-datum opgeven. Wilt u een andere datum dan hier vermeld, neem dan even contact op.

 

klik hier voor het aanmeldings formulier

 

klik hier voor de prijzen van de workshopdagen

 
Groothandel WEBWINKEL KORTING:
Op alle artikelen in de Webwinkel berekenen wij u 10% korting als u zich ook heeft aangemeld voor één van onze workshops/cursussen! (bestelling wel graag per email doorgeven en niet via de webwinkel, onze webshop weet niet dat u recht heeft op 10% korting, wij maken de factuur dan handmatig voor u aan).

 

 

Avondworkshop Kennismaking Basismassage,

leerdoel 1/2 uurs rugmassage

Op een ontspannen manier in 1 avond kennis maken met ontspannen en ontspanning geven, dat is leerzame verwennerij, dus zeer nuttig EN aangenaam!
 
Zij die nog nooit met professionele massage in aanraking zijn geweest maar daar eens wat meer van willen weten kunnen op deze workshopavond ontdekken of het wat voor ze is. Deze workshop is ook erg geschikt voor diegenen die ook nog bijvoorbeeld onze workshop Basis Massage willen gaan volgen en daar beslagen ten eis willen komen.

 

Na deze massageworkshop van 3 uur bent u in staat een massage (van ruim 1/2 uur) te geven voor de gehele rug, gebruik makend van de heilzame en zeer ontspannende werking van verschillende massagetechnieken.
 
In onze overige 1 daagse workshops wordt naast andere technieken gebruik gemaakt van dezelfde massagetechnieken als in deze kortere avondworkshop. Deze kennismakingsworkshop kan daarom een handige voorbereiding zijn op onze 1 daagse workshops. Na de workshop Basis Massage van 1 dag kan de volgende stap hierop weer worden gevolgd waarin ook de voorzijde van het lichaam wordt behandeld, samen met extra en weer nieuwe massagetechnieken voor de rug, dat is de Hotstone Master Massageworkshop.
 
De serie massagetechnieken die wij u zullen aanleren zijn gecombineerd uit verschillende stijlen. U zult vooral met de klassieke zweedse techniek kennismaken maar ook delen uit de shiatsu (drukpunten- of accupressuurmassage) en sportmassage komen aan bod. Elke handeling heeft een bedoeling en een plek in het geheel van de behandeling.
 
We behandelen tijdens deze basis massage cursus vrij uitgebreid de gehele rug, nek en schouders.
 
Voor uw verzorging tijdens deze massage workshop, dat u ook als een lekker avondje-uit kunt beschouwen, wordt uiteraard gezorgd, zoals koffie, thee, vruchtensap en water net als fruit en ander lekkers gedurende de avond. Over eten en drinken hoeft u dus niet in te zitten; dit is naast een leerzame ook een echte "verwen-dag"!
 
De groep bestaat uit maximaal 8 cursisten en 1 cursusleider/-ster.
Aanmelden per persoon mag in al onze workshops, wel moeten wij bij 1 aanmelding een opslag van 20 euro berekenen. Bij aanmelding voor deze workshop met 2 personen is er geen opslag. Afgezien van het feit dat wij graag werken met een even groep ivm oefenen is het natuurlijk ook erg handig om met 2 personen aan te melden zodat u iemand hebt waar u later ook nog mee kunt oefenen.
 
Zonder enige ervaring vooraf kunt u meedoen aan onze workshop en in 1 avond leren hoe u bijvoorbeeld uw partners rug kunt masseren.

Doordat de deelnemers tijdens de workshop op elkaar oefenen is deze workshop, behalve erg leerzaam, vooral een erg prettige en ook zeer ontspannende ervaring.
 
Uiteraard wordt tijdens deze cursus ook voor de innerlijke mens goed gezorgd en zoals bij al onze cursussen sluiten wij af met de uitreiking van uw welverdiende certificaat.

 

 

 

Tarieven zijn inclusief BTW tenzij anders aangegeven