Opleiding Wellness-/ Sport- Masseur 15lessen  (300,- Euro ex btw PP)

START  Woensdsdag 12 oktober 2016                        5 inschrijvingen                       (min 4 max 8)

15 avonden van 19.30u - 22.30u

 

klik hier voor het aanmeldings formulier

 

 

Na uw aanmelding volgt normaal binnen 1 a 2 werkdagen onze bevestiging per email vergezeld van de BTW-factuur.
Heeft u deze tijdig betaald dan ontvangt u ongeveer een week voorafgaand aan de workshop onze uitnodiging met het programma en de routebeschrijving.
 
Prijs en betaling
De prijs voor deze cursus bedraagt 300,- euro excl. 21% btw.. Voor de betaling ontvangt u na aanmelding een factuur met BTW die u per bank kunt voldoen.
 
Extra Oefenavonden, optioneel
Extra praktijk oefenen in onze oefenruimte, 1 avond per week, 17,50 pp excl. BTW per keer.

 

Deze cursus is bedoeld voor mensen die wel meer willen weten over het vak van masseur/masseuze maar vooral een zeer praktijkgerichte opleiding zouden willen volgen. In deze cursus wordt uiteraard wel aandacht besteed aan enige theoretische kennis maar de nadruk ligt op praktijk in de lessen. Tevens is deze serie van 15 praktijklessen met ondersteunende theorie erg geschikt als opfriscursus voor hen die eerder een cursus NGS Sportmassage hebben gevolgd zonder vervolgens het geleerde in praktijk te brengen.

Masseur / Masseuze is een vrij beroep in Nederland. Dat betekent dat geen enkel diploma nodig is om een massagebedrijf te kunnen beginnen, sommige werkgevers vragen wel enige certificering maar meestal is praktijkervaring ook bij sollicitaties veel belangrijker dan het juiste papiertje. Uiteraard ontvang je na afloop van de cursus een Certificaat van Sterren Massage.

Sommigen zullen kiezen voor deze cursus om van massage hun broodwinning te gaan maken, al of niet voor een baas, anderen zullen mee doen uit liefhebberij, vanwege persoonlijke interesse en verrijking.

Het is een praktijkgerichte cursus aangevuld met een klein stukje theorie. Daarnaast zijn er enkele lessen met onderwerpen als anatomie, medische basiskennis en ondernemerschap waardoor er een compleet beeld gevormd wordt van het masseursvak. In tegenstelling tot de NGS cursus besteden we geen aandacht aan latijnse terminologie en onderwerpen als cellenleer die voor masseurs in onze ogen niet perse noodzakelijk zijn.

De cursus bestaat uit een 15-tal lessen die in de avond zullen worden gegeven. Uiteraard worden er nog weken overgeslagen in verband met de vakantieperiodes maar deze worden in overleg met de groep op de eerste pas avond vastgelegd. Op deze manier hebben de cursisten inspraak in het lesschema zodat niemand een les hoeft te missen.

Naast naslagwerken die alle cursisten krijgen uitgereikt tijdens de cursus verzoeken we bij deze cursus aldus NIET het extra leerboek sportmassage aan te schaffen.

Extra praktijk. Al onze cursisten kunnen eens per week tegen geringe vergoeding van onze faciliteiten gebruik maken om op elkaar te oefenen mocht men daar thuis niet de mogelijkheid voor hebben of geen modellen kunnen vinden.

 

klik hier voor het aanmeldings formulier

 

klik hier voor de prijzen van de andere workshopdagen